BREAKING NEWS!! Per 1 november 2018 is onze werkplaats uitsluitend op afspraak te bezoeken. Dit in verband me externe werkzaaheden.

 

 Sinds 1995 staat de naam Stand-by garant voor een perfect werkend service apparaat.

En op deze voet gaan we verder. Doen waar je goed in bent. Bekijk hieronder wat we zoal (weer) voor je kunnen doen!

   

  • Basis service beurt ‘doe maar gewoon speelt te gek genoeg!’

Al vanaf €. 40,- (*) als herboren! Frisse snaren, schone glimmend fretwerk, hals correctie, actie zoals jij het nu eenmaal wilt instellen, intoneren we loepzuiver, en van kop tot body zo goed als nieuw gepoetst. Alles wat los zit zetten we ook weer vast en mocht je gitaar enigszins knetteren of uitvallen dan herstellen we dat ook.

 

  • Fretwerkvlakken of vervangen?’

Goed onderhouden frets staan ook garant voor zuiver spel. Het is niet zo dat bij een kuiltje of wat de frets vervangen moeten worden. Vaak volstaat een vlakbeurt ook en kan je er weer even tegenaan. Vanaf €. 105,- vlakken wij weer op hoogte én op de gebruikte snaardikte.

 

Mocht een kuiltje toch een té diepe krater blijken dan vervangen we de frets graag voor je. Voor een gemiddelde gitaar (met palissander of ebben toets) rekenen wij €. 185,- (*) Voor ‘tussen’ de binding of esdoorn (maple) toetsen gelden (helaas) andere tarieven.

 

  • Schade herstel ‘koppie erbij of eraf?’

Handig hoor, kopen via internet maar wist je dat er vanaf het moment dat jij op de betaalbutton hebt geklikt vreemde dingen gebeuren waar je echt geen weet van hebt? Denk je nu werkelijk dat de mensen in de diverse distributiecentra het verschil weten tussen een doos schoenen en een gitaar? Mocht je zorgvuldig uitgekozen gitaar uiteindelijk na binnenkomst toch aan diggelen liggen (en het was aan de verpakking niet te zien) neem dan direct contact op met de leverancier. Zij zullen je wellicht verder helpen. In alle andere gevallen bel of mail je ons! We kunnen dat kijken en overleggen of de schade te herstellen is of niet. In het laatste geval ben je bij ons ook aan het goede adres daar het feit we veel leveranciers persoonlijk kennen!

 

  • Lakwerkslikken of toch spuiten?’

‘Aiiiii……’ je eerste deuk(je) doet altijd pijn. Maar geloof ons dat het in de meeste gevallen niet relevant is om je gitaar direct over te spuiten. Dat deukje hoor je echt niet. Beloofd. We kunnen vaak een ‘touch-up’ uitvoeren om de tranen en het verdriet enigszins te temperen. Maar ben je die knal roze ’80-er jaren kleur eindelijk beu en vind je zwart het nieuwe wit dan zijn er legio mogelijkheden als er kleuren zijn. Bel of mail ons!

  • Raad voor daad ‘een goede raad kost niet duur’

Je hebt uiteindelijk toch iets moois op het internet gevonden maar ergens diep van binnen rinkelen er toch allerlei alarmbellen? Laat ons mee participeren in je aankoop traject in ruil dat je het desbetreffende instrument bij ons laat controleren en onderhouden! Slaap je in het voortraject al een stuk rustiger niet? 

 

Verder doen we natuurlijk echt alles op het gebied van reparatie en restauratie. We willen muziek maken weer echt persoonlijk maken en we zien je dan ook graag persoonlijk in ons atelier.

Openingstijden: maandag t/m woensdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Donderdag van10.00 tot 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag alleen op afspraak! 

Bel ons voor een afspraak op 06-489 08 423 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Pick up 'n return binnen een straal van 20 km van Utrecht stad!!

Woon je binnen de straal van Vianen, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Doorn, Amersfoort, Baarn, Bussum, Mijdrecht, Woerden dus binnen 20 km van de stad Utrecht? Dan kom ik desgewenst jouw dierbare instrumenten op een nader samen te bepalen tijdstip GRATIS ophalen én weer retour brengen! Dit kan zowel in de avonduren als in het weekend! Veiliger kunnen we het niet maken, wel persoonlijker!

 

 

 

Disclaimer:

(*) Alle genoemde basisprijzen zijn indicatief en exclusief materiaalkosten en natuurlijk passend bij de huidige staat van je instrument. Van een 2CV is ’t moeilijk een Maserati maken… alhoewel….? Ik durf het bijna niet te vragen…